Runar Andersen

Runar Andersen er lidenskapelig opptatt av trening og har i en årrekke vært aktiv innen både motbakkeløp. kickboksing, klatring og CrossFit. Han tilbringer gjerne fridager i luften med paraglider og trives godt med frisk luft og høyt tempo.

Han har sin bakgrunn som tekstforfatter og fotograf, og er i tillegg utdannet innen geofag med praktisk pedagogisk utdanning (PPU) fra NTNU. I dag arbeider han også som undervisningsinspektør og brenner for at skolen i større grad skal bidra til en aktiv hverdag for barn- og unge - gjerne inspirert av CrossFit og friluftsliv.

 

Runar har vært med siden oppstart på Moa CrossFit med sin familie som alle er aktive. Familiemiddager, kveldsmat og lunsj har mang en gang blitt delt av familien i CrossFit-boksen og motivasjon til trening deles av hele familien - året rundt!

Runar FitPod.jpeg

Yasir Jari

Jeg er en sogning som har bodd i Bergen i nesten 8 år. Er gift med en Ålesundjente og har 2 barn. Flyttet til Ålesund i 2015 og startet Moa CrossFit. 3 år senere startet jeg Fjord CrossFit. Brenner for trening, helse og CrossFit. Av utdanning har jeg bachelorgrad i idrettsvitenskap, i tillegg har jeg PPU (Praktisk pedagogisk utdanning). Har jobbet som PT på SATS i Bergen i 5 år. Har ein del kurs innen CrossFit, vektløft, CrossFit for barn, mobilitet, gymnastiskk osv.

Yasir FitPod.jpeg